Aile Farkındalık ve Psikoeğitim Programları Tanıtımı Kapsamında Okul Ziyaretleri

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin sosyal duygusal becerilerini desteklemeye yönelik aile müdahale programı - aile farkındalık ve psikoeğitim programları için geliştirilmiş ve basılı kitap setleri; Genel Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda belirlenen okullara dağıtılması ve uygulanacak programın tanıtımının gerçekleştirilmesi amacıyla Nermin Özdemir Anaokulu, Ziya Gökalp İlkokulu, Kutipoğlu Anaokulu ve Av. Şahap Demirer İlkokuluna ziyaretler yapılmıştır.

Sosyal Duygusal Becerilerin Geliştirilmesi Projesi Kapsamında Kullanılan Kitaplara Ulaşmak için Tıklayınız

01.03.2024 112