Yücel BERAL - Müdür

Yücel BERAL - Müdür

1967 yılında Elazığ´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ´da tamamladı. Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Zihinsel Engelliler öğretmenliğinde, yüksek lisansını ise yine Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Zihinsel Engelliler Anabilim dalında tamamladı.

1993 yılında Kütahya Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nde göreve başladı. 1994 yılında Eskişehir Rehberlik Araştırma Merkezine atandı. Sırasıyla Avukat Lütfi Ergökmen İlköğretim ve İş Okulunda,Ulunönder Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1994-1996 yılları arasında Avukat Lütfi Ergökmen İlköğretim ve İşokulunda müdür vekilliği, 2008-2010 yılları arasında Yardım Sevenler Derneği Otisitik Çocuklar Eğitim Merkezinde kurucu müdürlük ve müdür vekilliği görevlerinde bulundu.

15.07.2011 tarihinde Türkiye Yardım Sevenler Derneği Suzan gürcanlı Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi´nde Okul Müdürülüğü görevinde bulundu.

24.06.2020 tarihinde  Tepebaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nde Müdür olarak göreve başlamıştır ve halen bu görevini devam ettirmektedir.