PDR ÖĞRENCİLERİNİN RAM ZİYARETLERİ

Anadolu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölümü 4. sınıf öğrencileri Dr. Öğretim Üyesi Ayşen BALKAYA ÇETİN başkanlığında kurumumuzu ziyaret etttiler. Kurumumuzla ilgili genel bir bilgi veren Müdürümüz Yücel BERAL,  merkez olarak rehberlik ve özel eğitim alanında iki ana dal üzerinde çalıştığımızı öğrencilere belirtmiştir. Akabinde Kurumumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Fikret KONCA öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Rehberlik Araştırma Merkezlerinin genel yapısı ve özelinde de Şehit Şükrü Şahin Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi vermişlerdir.

Öğrencilerimizin gezileri Kurumumuzun bahçesinde fotoğraf çekimi ile son bulmuştur.

19.03.2024 162