2023-2024 RİBA BÖLGE SONUÇ ÇİZELGESİ

2022 - 2023 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanan RİBA okul sonuç çizelgesinin yönergesinde; ''Veri girişini tamamladıktan sonra Ortalama sütununda her bir hedef için ortalama ağırlıklı standart puanları göreceksiniz. Bu puan öğrenci, veli ve öğretmenlerin görüşlerini birleştirmektedir. Sırası sütununda ise en yüksek puanı alan hedefler, kırmızı renkle işaretlenmiş olarak görünecektir. Bu hedefler, okulunuz için öncelikli rehberlik hizmetini ifade etmektedir. Özel hedefleri belirlerken en yüksek puanı alan hedefler ile  yıl içinde diğer gözlem, görüşme tekniklerinden elde ettiğiniz sonuçları birlikte değerlendiriniz. Belirlediğiniz özel hedefleri tabloya işleyiniz. Veri girişini tamamladıktan sonra okulun bağlı bulunduğu rehberlik ve araştırma merkezine elektronik ortamda gönderiniz.'' denilmektedir.

Bu doğrultuda okul sonuç çizelgesinin sonucunda belirlediğiniz iki hedefi aşağıda paylaştığımız linkten giriniz. İkiden fazla özel hedef girmeyiniz.

30.04.2024 513

RİBA BÖLGE SONUÇ ÇİZELGESİ GOOGLE FORM